WINNEN: Het nieuwste album van Justice

Nog een paar dagen en dan mogen we weer los, want dan is het alweer tijd voor Pukkelpop 2018! Om helemaal in de stemming te komen, mogen wij het nieuwste album van Justice weggeven.

Justice brak in 2007 door met het album . Met hits als ‘D.A.N.C.E.’ en ‘DVNO’ en vele (festival)optredens zette het Franse elektroduo zich goed op de kaart. In 2011 volgde nog het album Audio, Video, Disco, maar het meest recente album, genaamd Woman, komt uit 2016. Wil jij dit album in je collectie hebben? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, en wie weet kan jij ook na Pukkelpop nog ultiem nagenieten van Justice.

Om kans te maken hoef je je alleen maar even te abonneren op de Festival Nieuwsbrief, dat doe je via het formulier hieronder. Ben je al geabonneerd? Laat dan hieronder nogmaals even je gegevens achter om alsnog mee te doen.

  Bekijk je dit artikel in de Festileaks App? Klik dan hier.

  Je checkt hier onze privacy policy.

  Pukkelpop 2018

  Pukkelpop wordt elk jaar gehouden in Kiewit, nabij Hasselt in België. De 33e editie van het festival vindt over enkele dagen plaats, van 15 tot en met 18 augustus. Het Belgische festival kent maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 artiesten optreden. Van metal en rock tot pop en house, je ziet het allemaal. Grote namen, waaronder Editors (2017), LCD Soundsystem (2016) en Queens of the Stone Age (2014), hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Kendrick Lamar en Arcade Fire worden dus deze zomer aan dat rijtje toegevoegd. Meer informatie over het festival en tickets? Ga dan naar de website.

  Pukkelpop Logo

  Pukkelpop 2023

  Locatie
  België
  Hasselt-Kiewit, België
  Datum 17-20 augustus 2023
  Line-up
  Nog niet bekend.
  Tickets Kopen