5 dingen die we verwachten van Imagine Dragons op Lollapalooza Berlin 2018

Als Imagine Dragons op een festival staat, krijg je gegarandeerd een show die je bij zal blijven. Heel veel liefde, positiviteit en meebrullers. Dat is wat je kan verwachten van de rockband. Wat je nog meer kan verwachten van Imagine Dragons op Lollapalooza Berlin 2018? Dat lees je hier.

1. Energieke setlist

Zelfs het moment dat de mannen op het podium komen, ziet er spectaculair uit; ze verschijnen drummend uit een lichtgevend podiumdeel. Vanaf dat moment kun je je klaar maken om het hele optreden te knallen, want Imagine Dragons geeft een energieke show op de festivalweides. Héél veel dansen en keihard meezingen. Zo kun je hits als ‘Radioactive’ en ‘Thunder’ zeker verwachten.

2. Everybody loves Dan Reynolds


Frontman Dan Reynolds is niet alleen leuk om naar te kijken, hij weet ook altijd met een boodschap op het podium te staan. Ondanks zijn achtergrond als mormon laat hij zien hoe belangrijk het is om elkaar te accepteren en lief te hebben. Ook schaamt hij zich er zeker niet voor om zijn steun voor de LGTB-gemeenschap te showen. De fans kunnen ook zeker veel liefde verwachten. De beste man gaat namelijk vaak het publiek in of staat precies op het randje van het podium zodat hij je diep in de ogen aan kan kijken.

3. Keihard meezingen


Inmiddels heeft Imagine Dragons al vele hits, en wat is nou lekkerder dan luidkeels meezingen? Fan of niet, bijna iedereen kent wel minstens één nummer van de band. Het resultaat: tijdens een optreden staat de meerderheid op de festivalweide mee te brullen.

4. Nieuw materiaal

In juli stond, na één tweet en verder helemaal geen enkele aanleiding, ineens een nieuw nummer van Imagine Dragons online. ‘Natural’ is een tracks waar de mannen trots op kunnen zijn. Het gaat namelijk over posiviteit en doorzettingsvermogen. Iets wat frontman Reynolds afgelopen tijd niet altijd is geweest of heeft gehad. Hij noemt het zelf ‘sceptisch’. Reynolds heeft het afgelopen jaar moeilijk tijden gehad en al zijn emoties komen pas écht los tijdens de show, wat het optreden nog mooier maakt.

5. Afsluiten met ‘Believer’

https://www.instagram.com/p/BnMIusDh07J/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

‘Believer’ gaat over pijn en hoe Reynolds ermee omgaat. Met deze hit wil de frontman uitleggen dat moeilijkheden in het leven niet makkelijk of leuk zijn, maar dat het wel de dingen zijn die je helpen om een believer te worden in jezelf. Nu is de frontman in een veel betere emotionele plek in zijn leven en hij wilt aan iedereen meegeven dat zij dat ook kunnen. Positieve vibes om het festivalseizoen mee af te sluiten en nog één keer genieten van Imagine Dragons op Lollapalooza Berlin; ga uit je dak bij ‘Believer’

Lollapalooza Berlin 2018

Photo: Johannes Riggelsen (Lollapalooza Berlin 2017)

Lollapalooza Berlin vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september, in het Olympiapark in Berlijn. Dit jaar is alweer tijd voor de vierde editie van het festival. Lollapalooza weet altijd een sterke en divers programma neer te zetten. Zo stonden op eerdere edities artiesten als Radiohead, Foo Fighters en Hardwell. Dit jaar staan The Weeknd, The National, Imagine Dragons en Kraftwerk 3D bovenaan de poster. Tickets voor het hele weekend zijn te koop voor €139,-, terwijl dagkaarten €79,- kosten. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website.

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2023

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 9-10 september 2023
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Alejandra Broersma

Chef Planning en manusje-van-alles bij de FL feestcommissie. Student Kunst en Economie. Binnen het team bekend als de nerd die alle series kijkt. Geobsedeerd met Tame Impala en Arctic Monkeys maar kent ook alle foute twerkhits. Op festivals vaak achter de schermen aan het werk, maar in mijn vrije tijd ook wel front row te vinden als de gillende en huilende fangirl.

Meer van Alejandra