Voor The National staat vanavond, na een bomvolle festivalzomer, de laatste Europese show op het programma. De heren staan dan namelijk op Lollapalooza Berlin. Hierop voorbereiden doen we natuurlijk door één van de eerdere festivalshows van de band eens te checken, namelijk die op Best Kept Secret 2018.

Het lijkt nog als de dag van gisteren, maar inmiddels is het alweer 3 maanden geleden dat The National het publiek op Best Kept Secret betoverde. De band opende de show met ‘Nobody Else Will Be There’ van het in 2017 uitgekomen album Sleep Well Beast. Hierna volgt een optreden waarbij meer van dit nieuwe album wordt gespeeld, maar de band wisselt natuurlijk wel af met de klassiekers. Op deze manier weten de mannen het publiek meer dan anderhalf uur in hun greep te houden, waarbij de aandacht van de toeschouwers niet één keer verslapt. Was jij erbij en wil je nog eens lekker terugdromen naar dat moment? Of ben jij je volop aan het voorbereiden op vanavond en ben je benieuwd wat je te wachten staat? Bekijk dan hier het hele concert.

http://https://www.youtube.com/watch?v=ugRw7GFcu3w

The National

De vijfkoppige band The National werd in 1999 opgericht in Cincinnatti, Ohio. Onlangs brachten ze alweer hun zevende studioalbum uit, Sleep Well Beast. Dit album is de opvolger van Trouble Will Find Me, dat in 2013 uitkwam. Ter ere van het nieuwe album toeren de Amerikanen de aankomende paar maanden de hele wereld rond.