The Cure ook naar Grieks Ejekt Festival 2019

The Cure

De eerste naam voor het Atheense Ejekt Festival 2019 is een feit. De heren van The Cure spelen half juli op het Griekse festival.

Ejekt pakt met de aankondiging van The Cure meteen groots uit voor de 15e editie van het festival. De Britse band staat op woensdag 17 juli op de planken.

Leadzanger Robert Smith gaf eerder dit jaar al aan druk bezig te zijn met het plannen van een festivaltour. Met de Griekse aankondiging staat de Europese festivalteller voor de band alweer op twee. Vanochtend maakte het Italiaanse Firenze Rocks namelijk al de komst van de heren bekend. Op welke affiches zal de band nog meer opduiken?

The Cure

De band rondom excentrieke zanger Robert Smith wordt in 1976 opgericht onder de naam The Easy Cure. In 1978 verandert de band de naam naar The Cure en brengen ze de eerste single ‘Killing an Arab’ uit. Vele klassiekers als ‘A Forest’, ‘Friday I’m in love’ en ‘Close To Me’ volgen.

Dit jaar bestaat de band alweer 40 jaar, de hoogste tijd voor een nieuwe festivaltour. Met aankondigingen in Italië en Griekenland zijn de eerste Europese optredens een feit. Gaan we de heren deze zomer ook dichter bij huis zien? Het laatste festivaloptreden van The Cure in Nederland stamt alweer uit 2012. De Britse band sloot toen Pinkpop af.

EJEKT Logo

EJEKT 2024

Locatie
Griekenland
Athene, Griekenland
Datum 22 juli 2024
Line-up
Korn
Korn.
Tickets Kopen