Eminem opnieuw op tour in 2019

Eminem gaat in 2019 wederom op tour. Vooralsnog staan er enkel shows in Australië en Nieuw-Zeeland op de planning, maar Europese data behoren tot de mogelijkheden.

De Amerikaanse rapper doet in het voorjaar van 2019 Oceanië aan, wat genoeg ruimte overlaat voor een eventuele Europese tour. Met zijn kersverse album Kamikaze op zak heeft Eminem ook weer genoeg nieuw materiaal ter beschikking om het publiek te vermaken.

Afgelopen zomer was Slim Shady zuinig met zijn Europese festivals. Enkel Roskilde en Openair Frauenfeld werden aangedaan. Verder deed hij een handjevol andere shows, waaronder een optreden in het Nijmeegse Goffertpark. Keert de rapper volgend jaar terug in Europa voor een uitgebreidere (festival)tour?

Eminem

Of je hem nu kent als Marshall Bruce Mathers III of onder zijn artiestennamen Eminem of Slim Shady, het draait allemaal om dezelfde man. Met hits als ‘Lose Yourself’, ‘My Name Is’ en ‘The Monster’ staat de rapper al jarenlang aan de top.

De afgelopen jaren draaide de productie op volle toeren. De Amerikaan bracht in 2017 Revival uit, waarna afgelopen zomer wat onverwacht ook al het tiende studioalbum Kamikaze verscheen. Genoeg materiaal om uit te putten dus.