Festileaks is genomineerd voor Website van het Jaar 2018! Help ons winnen

Sziget Festival
Benedek Varga, Rockstar Photographers

Wauw! Deze week kregen we te horen dat Festileaks genomineerd is voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Dat is al een gigantisch compliment. Maar nu willen we winnen ook. En daar hebben we jou voor nodig.

? Stem op Festileaks als Website van het Jaar

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. In die jaren werkten wij hard om jullie te voorzien van alle nieuwsprimeurs rondom de tofste festivals. Met dank aan onze trouwe lezers is ons harde werken beloond met een nominatie voor Website van het Jaar 2018!

Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook! Wij doen een beroep op alle Festileaks fans om samen met ons deze prijs in de wacht te slepen. Stemmen kost hooguit 1 minuut!

Klik ons het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!