Festileaks is genomineerd voor Website van het Jaar 2019! Help ons winnen

Primavera
Foto: Eric Pamies

Wauw! Deze week kregen we te horen dat Festileaks voor de tweede keer op rij genomineerd is voor Website van het Jaar in de categorie events. Dat is al een gigantisch compliment. Maar nu willen we winnen ook. En daar hebben we jou voor nodig.

Onze website Festileaks is 8 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. In die jaren werkten wij hard om jullie te voorzien van alle nieuwsprimeurs rondom de tofste festivals. Met dank aan onze trouwe lezers is ons harde werken beloond met een nominatie voor Website van het Jaar 2019!

Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor jullie support so far! In 2018 werden we verkozen tot website van het jaar en dat willen we dit jaar weer. Wij doen een beroep op alle Festileaks fans om samen met ons deze prijs in de wacht te slepen. Stemmen kost hooguit 1 minuut!

Klik ons het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!