Mumford & Sons op 9 mei naar Ziggo Dome

Mumford & Sons

Mumford & Sons geeft op 9 mei een concert in de Amsterdamse de Ziggo Dome. De Britse folkrockers maakten gisteren het tourschema van de Delta Tour bekend.

Ook in 2019 is Mumford & Sons weer in Europa te bewonderen. Met een bezoekje aan de Ziggo Dome komen de heren weer terug op Nederlandse bodem. Opvallend: België staat voorlopig niet op de planning.

De tourdata van de band lopen momenteel tot en met 21 mei 2019, wat de mogelijkheden openlaat voor een rondje langs de Europese zomerfestivals. Zoals te lezen in onderstaande Insta-post zullen er nog meer data volgen. Mogen we ons opmaken voor festi-folk in 2019?

Dat Marcus Mumford en de zijnen weer gaan touren was sinds eind september bekend. Ter promotie van hun 4e album Delta – dat 16 november verschijnt – trekken de heren een groot deel van de wereld rond. Pre-sale tickets gaan vanaf maandag 8 oktober over de toonbank, terwijl de reguliere verkoop op vrijdag 12 oktober begint. Ben jij er als de kippen bij om een ticket te kopen?

Mumford & Sons

De Britse band Mumford & Sons heeft zich door de jaren heen bewezen als een absolute festivaltopper. Nadat de band in 2009 hun debuutalbum Sigh No More uitbracht, was hun folkrock lange tijd niet weg te slaan uit de hitlijsten. Hoewel de muziekstijl inmiddels wat is veranderd, blijft de band onverminderd populair.

De afgelopen jaren was de band een graag geziene gast op de Europese festivalweides. Zo deden de heren in 2017 een uitgebreide tour langs onder meer Lowlands en Pukkelpop. Afgelopen zomer stonden de Britten nog exclusief op Sziget.