Rockzangeres P!nk voegt een Europese show toe aan haar tournee. Na shows in de Verenigde Staten en Canada speelt ze op 3 juli in Parijs. De ‘So What!’-zangeres lijkt een Europese tournee tegemoet te gaan.

De bekendmaking voor een Europese tournee hangt al een tijdje in de lucht. De Amerikaanse bracht in 2017 haar laatste album Beautiful Trauma uit. Ondanks de show op Sziget bleef het aantal Europese shows beperkt. In 2019 lijkt het er dan toch van te komen. P!nk speelt op woensdag 3 juli in de La Défense Arena in Parijs.

P!nk was in 2013 voor het laatst in Nederland te bewonderen. Toen speelde ze in de Ziggo Dome. Drie jaar eerder gaf ze shows op Pinkpop en Rock Werchter. Met de bevestiging van een show in Parijs lijkt het erop dat de zangeres in de zomermaanden in Europa te vinden is.

P!nk

Sinds haar debuut in 2000, heeft P!nk (Alecia Moore) maar liefst acht platen uitgebracht en wereldwijd meer dan 60 miljoen albums, 130 miljoen singles en 2,4 miljoen DVD’s verkocht. Ook behaalden veertien van haar singles de top 10 in de Billboard Hot 100 charts, waarvan vier een nummer-1-hit werden. De rockster is geen vreemde op Europese festivals en staat bekend om de sterke shows die ze daar neerzet. Tijdens haar nieuwe wereldtournee in 2019 zal ze ook Europa aandoen.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?

Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Jera On Air.