Slipknot, The Cure, Dropkick Murphys en anderen naar Nova Rock 2019

1072
The Cure

Nova Rock vult vandaag het programma aan. Naast de eerder bekendgemaakte Die Ärzte spelen ook Slipknot, The Cure, Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators en Dropkick Murphys op het festival.

De organisatie bevestigd daarnaast de komst van Sabaton, Amon Amarth, Papa Roach, In Flames en Rob Zombie. Als kers op de taart worden er nog ruim 15 namen toegevoegd aan het affiche. Voor alle nieuwe bekendmakingen check je onderstaande bevestiging.

? LINE UP PHASE 1 ?Bestätigt für das #NR19 sind: Die Ärzte / Slipknot / The Cure / Slash feat. Myles Kennedy & The…

Geplaatst door NOVA ROCK Festival op Dinsdag 23 oktober 2018

Het Oostenrijkse evenement gaat een week na Pinkpop van start. Het is aannemelijk dat deze festivals enkele namen delen. Zo stonden onder andere Nothing But Thieves en Brian Fallon & The Howlin Weather afgelopen jaar in Landgraaf en Nickelsdorf.

Nova Rock 2019

Nova Rock vindt plaats van 14 tot en met 16 juni in Nickelsdorf, Oostenrijk. In de afgelopen twee jaar wist het festival grootheden als Linkin Park, Green Day, Iron Maiden en The Prodigy te strikken. Voor de komende editie heeft het festival The Cure en Slipknot al bevestigd. De kaartverkoop is reeds gestart. Meer informatie over het festival? Check dan de website.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Het festival vindt een week na Pinkpop plaats, dus wellicht dat we wat namen die op Nova Rock staan in Landgraaf terugzien. Meediscussiëren over de line-up van Pinkpop? Check dan ons forum!

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.