The Prodigy, Billy Idol en meer naar Nova Rock 2018

The Prodigy

De festivals voor The Prodigy komende zomer blijven maar komen! De organisatie van Nova Rock kondigt The Prodigy, Billy Idol en meer aan voor 2018. 

Eerder werden al Iron Maiden en Avenged Sevenfold bekendgemaakt voor het festival. Nu voegen zich daar onder andere The Prodigy en Billy Idol bij. Hieronder is te zien wie er nog meer aangekondigd zijn. Ook de terugkeer van Passenger is nu zeker. Dit is al het tweede festival dat Passenger bekend maakt na het nieuws dat hij zou stoppen met muziek maken.

The Prodigy

The Prodigy draait al jaren mee op het hoogste niveau. De band ontstaat in 1990 in Essex, Engeland. Daar ontmoeten Keith Flint en Leeroy Thornhill de dj Liam Lowlett. Op advies van die laatste voegt de MC Maxim Reality zich bij het drietal en de rest is geschiedenis. Met hits als ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Take Me To the Hospital‘ en ‘Smack My Bitch Up’ spelen de heren menig poptempel en festivalweide plat. In 2016 stond de band voor het laatst in Nederland. Toen kampten ze nog met stroomproblemen op Paaspop.

Nova Rock 2018

Nova Rock Stage

Nova Rock 2018 vindt plaats van 14 tot en met 17 juni in Nickelsdorf, Oostenrijk. Vorig jaar stonden onder andere Linkin ParkSystem Of A Down en Green Day op het programma. Meer informatie over het festival? Check dan de website!

Het festival vindt plaats in hetzelfde weekend als Pinkpop, dus wellicht dat we wat namen die op Nova Rock staan in Landgraaf terugzien. Meediscussiëren over de line-up van Pinkpop? Check dan ons forum!