Bob Dylan en Neil Young naar British Summer Time 2019

De eerste aankondigingen van British Summer Time 2019 zijn een feit. Vandaag maakt de organisatie bekend dat Bob Dylan en Neil Young te bewonderen zijn op het evenement in Hyde Park. Deze twee legendes delen het podium op vrijdag 12 juli.

Met Bob Dylan en Neil Young hebben de Britten een bijzondere slag geslagen. Veel mensen zouden al blij zijn met een van deze singer-songwriters, maar dat is dus niet genoeg voor British Summer Time. Op dit moment is nog niet bekend in welke volgorde de heren gaan optreden. Zeer binnenkort wordt de volledige daginvulling bekendgemaakt.

De officiële ticketverkoop start aanstaande vrijdag via de website van British Summer Time. Heb je geen zin in ticketstress? Dan kun je op dit moment al via partner Barclaycard kaarten scoren in de voorverkoop. Het goedkoopste ticket kost £ 72,80, wat neerkomt op zo’n € 82,-.

Bob Dylan

Bob Dylan is een Amerikaanse singer-songwriter, die wordt beschouwd als een van de grootste ter wereld. In 2016 kreeg hij hiervoor zelfs de Nobelprijs voor Literatuur. Sinds het debuutalbum Bob Dylan uit 1962 heeft de artiest tientallen platen voortgebracht, waarvan een deel concertregistraties bevat. Meezinghits als ‘Like A Rolling Stone’, ‘Hurricane’, ‘The Times They Are A-Changing’ en ‘Knockin’ On Heaven’s Door’ zijn slechts een zeer kleine greep uit het gehele repertoire van de zanger.

British Summer Time 2019

British Summer Time is de verzamelnaam van een reeks concerten, welke plaatsvinden van 5 juli tot en met 14 juli in Hyde Park, Londen. Iedere dag staat geheel op zichzelf, waardoor er alleen dagtickets te verkrijgen zijn voor het evenement. De afgelopen editie stonden onder meer Roger Waters, Bruno Mars, Eric Clapton en The Cure op de planken. Vooralsnog zijn voor de komende editie in 2019 alleen Bob Dylan en Neil Young als headliners op vrijdag 12 juli aangekondigd. Meer informatie kun je vinden op de website van British Summer Time.

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel