Bruno Mars naar Rock in Rio Lissabon en British Summer Time 2018

Bruno Mars maakt zijn eerste festival data bekend. Hij zal komend festivalseizoen onder anderen te zien zijn op Rock in Rio en British Summer Time!

Hij tourt momenteel nog langs de grote zalen met zijn ‘The 24K Magic World Tour’. In mei was hij daarmee ook te zien in Nederland en België. De aankondigingen van British Summer Time zou wel eens het begin van een ronde langs de Europese festivals kunnen betekenen.

Bruno Mars

De uit Hawaii afkomstige popzanger had, voor hij aan zijn solo carrière begon, al gewerkt aan nummer 1-hits van artiesten als B.o.B. en Cee Lo Green. In 2010 verscheen zijn eerste EP waarmee hij hit na hit scoorde. Billionaire, Marry You en Uptown Funk is maar een kleine greep uit zijn oeuvre. De Amerikaan gaat op het podium helemaal los met getrainde danspasjes en hoge uithalen.

British Summer Time 2018

British Summer Time is de verzamelnaam van een aantal concerten die plaatsvinden in Hyde Park, Londen. Voor de festivaldagen zijn dan ook alleen dagtickets beschikbaar. Tot op heden zijn alleen Roger Waters en Bruno Mars aangekondigd voor 2018. De afgelopen editie kon je onder andere The Killers, Phil CollinsGreen Day en Kings of Leon in Hyde Park bewonderen. Check voor meer informatie de website van het festival.