Coldplay-fan vindt aanwijzingen voor mogelijke comeback

1567
Coldplay

Coldplay strooit met hints voor een nieuwe aankondiging. Een fan vond onlangs aanwijzingen voor een mogelijke comeback van de band.

Na de geruchten over een nieuw album en een nieuwe tour zorgt Coldplay nu voor meer geheimzinnigheid. Het label van de Britten, Parlophone, presenteerde gisteren een nieuwe band: Los Unidades. Deze band heeft echter geen track record en lijkt helemaal niet te bestaan. In plaats daarvan lijkt het een hint te zijn naar een eventuele comeback. Hieronder staan alle drie aanwijzingen op een rijtje.

Aanwijzing 1: De code onderaan de foto is een anagram van COLDPLAY2018.

Aanwijzing 2: De foto van Los Unidades heeft verdacht veel weg van een vervaagde foto van het Britse viertal.

Aanwijzing 3: Een fan ontdekte dat de merknaam ”Los Unidades” geregistreerd staat als trademark. De vier bandleden van Coldplay staan hierbij genoteerd als de eigenaars van het trademark.

Coldplay

Sinds 1996 is Coldplay al actief in de muziekwereld. In 2000 brachten de heren hun eerste album Parachutes uit, en ruim 15 jaar later verscheen in 2015 het meest recente album A Head Full of Dreams. Sindsdien heeft de band echter niet stilgezeten. Na vele hitsingles zoals ‘Something Just Like This’, bracht de band in juli 2017 de EP Kaleidoscope uit. Ook werd in november 2018 de film ‘A Head Full Of Dreams’ uitgebracht. De film biedt een unieke kijk achter de schermen bij de Engelse formatie, die in het verleden op onder andere Lowlands en Glastonbury te vinden waren.

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.