Best Kept Secret 2019 presenteert Bon Iver

Bon Iver 2010
Photo: D.L. Anderson

Bon Iver is aankomende zomer te bewonderen op Best Kept Secret 2019. Met deze bevestiging is de eerste naam voor het festival een feit.

Best Kept Secret mag zich op gaan maken voor een show van Bon Iver. De band is direct ook de eerste naam op het affiche van het Hilvarenbeekse festival. Bon Iver sluit het hoofdpodium op vrijdag 31 mei af. Bekijk hieronder het officiële Facebookbericht van de organisatie.

Bon Iver

Photo: Cameron Wittig & Crystal Quinn

De Amerikaanse singer-songwriter Bon Iver is een bijzondere artiest. In de drie studioalbums die hij uitbracht is zoveel verandering te horen dat het soms moeilijk te geloven is dat dezelfde artiest deze nummers schreef. Bon Iver brak in 2007 door met zijn debuutalbum For Emma, Forever Ago. In 2011 volgde er nog een album, maar daarna werd het even stil. Begin 2016 liet Justin Vernon ineens weer van zich horen. Er kwam een nieuw album, 22, A Million, waarna een uitgebreide tournee volgde.

Best Kept Secret 2019

Foto: Jokko (BKS 2018)

Best Kept Secret vindt aankomend jaar plaats van 30 mei tot en met 2 juni in Hilvarenbeek. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite. Benieuwd hoe de afgelopen editie van Best Kept Secret was? Check dan snel het festivalrapport.

Alvast opwarmen voor de aankomende editie? Beluister dan onze playlist op Spotify! Zo blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.