Mumford & Sons, Tenacious D en meer naar Pinkpop 2019

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De Britse folkrockband Mumford & Sons komt naar Pinkpop 2019. De band vergezelt hiermee Fleetwood Mac op de 50e editie van het Limburgse festival, dat zal plaatsvinden van 8 tot en met 10 juni 2019.

Het wordt een druk festivalseizoen voor Mumford & Sons. De band van Marcus Mumford is naast festivals als Rock Werchter en Hurricane, ook in Landgraaf te vinden deze zomer. Dit is naast de uitverkochte show in de Ziggo Dome op 9 mei 2019 de tweede show voor de band in Nederland.

Naast Mumford & Sons maakt Pinkpop nog meer moois bekend voor de 50e editie. Zo is ook de komst van Tenacious D aangekondigd. Als dat nog niet genoeg is, zal ook de Britse George Ezra afreizen naar Landgraaf.

De ticketverkoop voor het Limburgse festival gaat van start op zaterdag 16 maart 2019 om 10:00 uur. Voor meer informatie over de tickets klik je hier.

De organisatie maakte dit prachtige nieuws wereldkundig via de volgende Facebookpost:

Mumford & Sons

Met singles als ‘Guiding Light’ en ‘If I Say’ is het nieuwe studioalbum Delta van de Britse band Mumford & Sons een succes. Dit is het vierde album van de folkrocksensatie, die sinds 2007 in de top te vinden is. Met headlineshows op Rock Werchter, Hurricane en Southside op de planning, naast 58 arena shows wereldwijd, heeft de band een druk 2019 voor de boeg.

Pinkpop 2019

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Pinkpop 2019 vindt plaats van 8 t/m 10 juni in het Zuid-Limburgse Landgraaf. Met de komende editie is Pinkpop het oudste festival jaarlijks terugkerende festival van Nederland, Europa en de wereld. Met Mumford & Sons en Fleetwood Mac zijn de eerste twee headliners bekend. Ben je benieuwd wie er kans maken op de andere headlinerspot? Check hier onze geruchtenlijst.

Wil je alvast genieten van de bands die volgend jaar op Pinkpop staan? Beluister dan onze Spotify-playlist van het festival.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen