6606

Thirty Seconds To Mars, Macklemore en meer naar Les Déferlantes 2019

Thirty Seconds to Mars
Photo: Pizco

De eerste namen voor Les Déferlantes 2019 zijn een feit. Onder meer Thirty Seconds To Mars, Macklemore, ZZ TOP en Patrick Bruel geven acte de présence op het Zuid-Franse festival. De bevestigde namen zijn tevens kanshebbers voor een spot op Rock Werchter.

Les Déferlantes 2019 is los. Met de aankondiging van Thirty Seconds To Mars, Macklemore, ZZ Top, Roger Hodgson, Patrick Bruel, Delgres en -M- zijn de eerste zeven acts van het  festival bekend. Het Franse festijn vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2019.

Qua data vindt Les Déferlantes slechts een week na Rock Werchter plaats. De aankondigde namen zouden dan ook zomaar op het Werchter-affiche kunnen verschijnen, zoals het voor Macklemore al het geval is. Volgen er meer?

Thirty Seconds To Mars

De in 1998 opgerichte band Thirty Seconds To Mars is afkomstig uit Los Angeles, Californië. De Amerikaanse band is gebouwd rondom de broers Jared en Shannon Leto. Begin deze eeuw scoorde de heren grote hits met onder meer ‘Kings And Queens’ en ‘From Yesterday’.

Op 6 april van dit jaar bracht de band zijn meest recente album America uit, waarop nummers als ‘Walk On Water’ en ‘Rescue Me’ zijn te vinden. Met dit album zijn de heren aankomende zomer op verschillende festivals te vinden, zoals Rock in Roma, Deichbrand en Les Déferlantes.

Les Déferlantes 2019

Les Déferlantes 2019 vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2019, nabij het Franse Argelès-Sur-Mer. Voor aankomende editie staan optredens van onder meer Thirty Seconds To Mars en Macklemore op de planning. Tickets voor het festival zijn al in de verkoop. Dagtickets gaan voor € 54,- over de toonbank, 4-dagentickets voor € 125,-. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.