Rock In Roma 2019 trapt af met Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds to Mars
Photo: Pizco

De eerste naam voor de Romeinen is bevestigd. Thirty Seconds To Mars gaat op Rock In Roma een show geven. Hiermee komt een optreden op Rock Werchter steeds dichterbij.

Vorig jaar waren onder anders Roger Waters, Macklemore, Hollywood Vampires en The Killers te zien op het Italiaanse festival. Voor Thirty Seconds To Mars is het de tweede festivalshow van het seizoen. Ook gaan ze te zien zijn op het Duitse Deichbrand 2019.

Rock In Roma 2019 valt net na Rock Werchter 2019. Hierdoor neemt de kans toe dat de Amerikanen te zien is bij onze zuiderburen.

Thirty Seconds To Mars

De in 1998 opgerichte band Thirty Seconds To Mars is afkomstig uit Los Angeles, Californië. Het Amerikaanse duo bestaat uit Jared Leto en zijn broer Shannon Leto. Op 6 april van dit jaar heeft de band zijn meest recente album America uitgebracht, waarop hits als ‘Walk On Water’ en ‘Rescue Me’ zijn te vinden. Met dit album zijn ze op verschillende festivals te vinden deze zomer.

Rock In Roma

Rock In Roma 2016

Rock in Roma is geen standaardfestival zoals wij dat kennen. Het Italiaanse zomerfestival is meer een overkoepelende naam voor een reeks losse concertdagen, waarvoor enkel dagtickets verkrijgbaar zijn. Voorgaande jaren gaven onder meer Linkin Park, Roger Waters en Muse een concert op het festival. Check de officiële festivalwebsite voor meer informatie.