James Morrison, BLØF en meer naar Tuckerville 2019

James Morrison
Foto: Hub Dautzenberg

Tuckerville 2019 kondigt de eerste namen aan. Onder meer James Morrison en BLØF staan volgend jaar op het festival in Overijssel. De organisatie van dit evenement ligt in de handen van Ilse DeLange.

Daarnaast zijn ook Rowwen Hèze en Sam Outlaw van de partij. Aangezien Ilse DeLange initiatiefneemster is van Tuckerville, treedt zij zelf ook op. Een overzicht van alle bevestigde namen vind je hieronder:

 • James Morrison
 • BLØF
 • Ilse DeLange
 • Sam Outlaw
 • Daniël Lohues
 • Gold Star
 • Rowwen Hèze
 • Ferris & Sylvester
 • Bökkers
 • Town of Saints
 • De Rooie Jager

Doordat Tuckerville in september plaatsvindt, is het niet zeker of de bovengenoemde namen ook op andere Nederlandse of Belgische festivals te vinden zijn. Wel is het mogelijk dat enkele namen tevens naar Appelpop 2019 komen, dat een week na Tuckerville 2019 wordt gehouden.

James Morrison

James Morrison
Credits: Universal

James Morrison is een Engelse singer-songwriter die met ‘You Give Me Something’ in 2006 zijn eerste hit scoorde. Later bracht hij ook nog succesvolle singles uit als ‘Wonderfull Life’ en ‘Slave To The Music’. Dit jaar kwam zijn album Midnight Till Dawn uit. De laatste Nederlandse festivalshow van de Brit was op Pinkpop 2016, wat inmiddels dus alweer een tijdje geleden is.

Tuckerville 2019

Tuckerville wordt in 2019 voor de vierde keer georganiseerd. Het vindt plaats op zaterdag 7 september in natuurgebied Het Rutbeek, nabij Enschede. De eerste editie in 2014 vond nog plaats in de Grolsch Veste, het voetbalstadion van FC Twente, maar vanaf 2017 wordt de huidige locatie gebruikt.

De vorige editie sierden Birth of Joy en George Ezra het affiche. Volgend jaar is het de beurt aan onder andere James Morrison en BLØF. Uiteraard is organisator Ilse de Lange de gemeenschappelijke factor op alle edities. Voor meer informatie en voor kaarten kun je terecht op de festivalwebsite.