Ben

Appelpop 2019

13- 14 september 2019
Tiel, Nederland

APPELPOP TICKETS

Appelpop 2019 is de 28e editie van het festival in Tiel. Met 125.000 unieke bezoekers verspreid over twee dagen is het één van de grootste gratis festivals van Nederland. Appelpop markeert vaak het officieuze einde van een festivalseizoen. De aanwezige festivalgangers besluiten er daarom massaal nog één keer een feestje van te maken. Gezelligheid gegarandeerd! Onder andere BLØF, Golden Earring en Chef’Special waren de grote publiekstrekkers van Appelpop 2018.

Appelpop Nieuws

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Appelpop?

Vanaf station Tiel is het ongeveer 20 minuten lopen naar de Waalkade. Dat wandelen door het centrum is overigens geen straf: overal in de stad is er wel iets te beleven tijdens Appelpop. Omdat Tiel een relatief klein station is, moet je – afhankelijk van je eindbestemming –  mogelijk wel al vroeg de laatste sprinter terug naar huis nemen.

Parkeren is mogelijk op de reguliere parkeerplaatsen in het stadscentrum. Tijdens het festival begeleiden stewards je naar de dichtstbijzijnde beschikbare parkeerplek.

Is er een camping?

Nee, Appelpop beschikt niet over een eigen camping. Een aantal campings in de omgeving van Tiel zijn in overleg ingericht voor de bezoekers die graag dichtbij het feest overnachten. Uiteraard kun je ook altijd een overnachting boeken in een van de mooiste steden van Gelderland.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Appelpop?

Als je nog andere vragen hebt over Appelpop, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Appelpop vind je ook in onze Festivalrapporten van Appelpop 2018, Appelpop 2017 en Appelpop 2016.

Appelpop Aftermovie

Appelpop Locatie

Appelpop Adres

Waalkade
4001
Tiel
Gelderland
Nederland

Vergelijkbare festivals