George Ezra en meer naar Tuckerville 2018

George Ezra
George Ezra via FKP Scorpio

De eerste namen voor Tuckerville zijn bekend. Niemand minder dan George Ezra is aangekondigd voor een optreden op het Twentse festival.

Naast George Ezra en organisator Ilse de Lange zijn onder andere ook Dotan en Tim Knol te zien op het eendaagse festival. Ilse heeft zelf de eerste namen bekend gemaakt. Net als vorige jaren zal het festival in het teken staan van pop-, folk- en countrymuziek.

Op de bovenstaande afbeelding kan je zien wie er tot nu toe nog meer zijn aangekondigd. En meer namen zullen snel volgen.

George Ezra

Hij zingt over grote steden zoals ‘Budapest’ en ‘Barcelona’ maar wie weet doet George Ezra ook in Twente inspiratie op voor een hit. De 25-jarige muzikant timmert al jaren goed aan de weg met optredens op festivals zoals als Rock Werchter, Glastonbury, Pinkpop, Sziget en Hurricane/Southside. De jonge Brit brak door de hits ‘Budapest’ en ‘Cassy O’. Ezra stond vervolgens op de grootste festivals van Europa en gold als een grote belofte. Ook dit jaar staat hij op festivals zoals Colours of Ostrava en Rock en Seine. In 2014 kwam zijn debuutalbum Wanted on Voyage uit en George loste daarmee de hoge verwachtingen in. Eind maart komt zijn tweede album Staying at Tamara’s, uit.

Tuckerville 2018

In 2014 was de Grolsch Veste in Enschede het toneel van de eerste editie van het festival van Ilse de Lange. Voor de tweede editie in 2017 werd het festival verplaatst naar natuurgebied Het Rutbeek, in de buurt van Enschede. Onder andere Triggerfinger, Racoon, Amy MacDonald en The Common Linnets stonden dat jaar op het podium. Met de eerste aankondigingen zijn de verwachtingen ook voor dit jaar hoog. Het festival vindt plaats op zaterdag 1 september. De kaartverkoop start zaterdag 10 februari om 10.00 uur via de officiële festivalwebsite. Een dagticket het festival kost € 49,50.

Tuckerville Logo

Tuckerville 2023

Locatie
Nederland
Enschede, Nederland
Datum 9 september 2023
Line-up
Ilse DeLange
Chef'Special
BLØF
Tickets Kopen