P!nk kondigt extra Nederlandse show in 2019 aan

Geen kaartje weten te scoren voor het optreden van P!nk in de Johan Cruiff ArenA? Geen zorgen, de zangeres geeft namelijk nóg een show in Nederland. Op 11 augustus staat de zangeres op het Malieveld in Den Haag.

Na een ongekend succesvolle kaartverkoop van haar eerste show in de Johan Cruiff ArenA geeft P!nk een tweede optreden in Nederland. Deze extra show wordt niet gehouden in Amsterdam, maar op het Malieveld te Den Haag.

Het extra concert wordt gehouden op 11 augustus, bijna twee maanden later dan het eerste optreden in Amsterdam. Kaarten voor de show gaan 20 december om 10:00 in de verkoop via Ticketmaster. Daarvóór is er van maandag 17 december 10:00 tot dinsdag al een presale voor American Express kaarthouders.

P!nk

Sinds haar debuut in 2000, heeft P!nk (Alecia Moore) maar liefst acht platen uitgebracht en wereldwijd meer dan 60 miljoen albums, 130 miljoen singles en 2,4 miljoen DVD’s verkocht. Ook behaalden veertien van haar singles de top 10 in de Billboard Hot 100 charts, waarvan vier een nummer-1-hit werden. De rockster is geen vreemde op Europese festivals en staat bekend om de sterke shows die ze daar neerzet. Tijdens haar nieuwe wereldtournee in 2019 zal ze ook Europa aandoen.