De voeten kunnen van de vloer op Lowlands. Het festival in Biddinghuizen maakt vandaag het danceprogramma voor komende editie bekend. Onder meer Richie Hawtin (Close) staat op het affiche.

Daarnaast zakken ook acts als Bicep (live), Charlotte De Witte en Fatima Yamaha af naar het festival. Hier onder vind je alle acts waar komende zomer op gedanst kan worden.

Richie Hawtin

De Brits/Canadese Richie Hawtin, ook wel bekend als Plastikman, is producer en dj van elektronische muziek. In de jaren 90 maakte hij onderdeel uit van de Detroit-technoscene; tegenwoordig kan de stijl van Hawtin het best omschreven worden als minimal. Zijn meest recente album, Ex, is alweer afkomstig uit 2014.

Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

In 2018 vindt Lowlands plaats van 17 t/m 19 augustus. Afgelopen jaar vierde het festival haar 25e verjaardag. Toen waren Mumford & Sons, Editors en The xx de headliners. Dit jaar kun je optredens van onder meer Kendrick Lamar, The War On Drugs, Gorillaz en  N.E.R.D verwachten.

Tickets voor de aankomende editie zijn in de verkoop en kosten 185,- euro exclusief servicekosten. Voor meer informatie over Lowlands 2018 kun je terecht op de officiële website.

Met de eerste namen is het natuurlijk tijd voor voorpret. Check hier onze Lowlands 2018-playlist:

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.