Bonnaroo 2019 onthult Childish Gambino, Phish en meer

childish gambino

Bonnaroo 2019 heeft vandaag de volledige line-up bekendgemaakt. Onder andere Childish Gambino en Post Malone zijn begin juni op het Amerikaanse festival te vinden.

Andere grote namen op het affiche van het festival in Tennessee zijn onder andere Odesza, Cardi B en The Lumineers. Maar ook acts als Solange, The National en Hozier staan in juni op de planken. Bekijk hieronder alle acts:

https://www.instagram.com/p/BsYEubUnt2_/

Het Amerikaanse festival vindt dit jaar plaats van 13 tot en met 16 juni. Dit is slechts een aantal dagen na Pinkpop 2019. Hierdoor is het onwaarschijnlijk dat de affiches enige overlap bevatten.

Childish Gambino

Foto: The Cosmopolitan of Las Vegas

Het muzikale alter ego van alleskunner Donald Glover, Childish Gambino, deed in 2008 haar intrede. Sindsdien boekt hij aardig wat successen. De zanger, rapper, producer en songwriter maakte tot op heden drie albums. “Camp”“Because the Internet” en “Awaken, My Love!”.  Ze hadden elk een eigen sound. “Awaken, My Love!” is met uitstek zijn meest succesvolle plaat, met hits als ‘California’, ‘Redbone’ en ‘Terrified’.

Glover nam in zijn carrière tientallen prijzen en nominaties in ontvangst. In 2017 was hij de grote winnaar bij de Emmy Awards met zijn eigen komedieserie Atlanta. In 2018 won hij zijn eerste Grammy Award voor het nummer ‘Redbone’.

2019 is het jaar voor een nieuwe tour voor Childish Gambino. Zo geeft hij in 2019 een optreden op onder andere Coachella en Bonnaroo. De rapper zou ook met open armen op Down The Rabbit Hole worden ontvangen.

Bonnaroo 2019

Bonnaroo

Bonnaroo 2019 vindt dit jaar plaats van 13 t/m 16 juni. Zoals afgelopen jaren strijkt het Amerikaanse festival neer in Manchester, Tennessee. Vorig jaar waren Eminem, Muse en The Killers de headliners. De kaartverkoop start op 10 januari en een ticket kost je $ 319,-. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Bonnaroo Music & Arts Festival Logo

Bonnaroo Music & Arts Festival 2024

Locatie
Verenigde Staten
Manchester, Tennessee, Verenigde Staten
Datum 13-16 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen