Dit is jullie Festival Wishlist voor Down The Rabbit Hole 2019!

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Debbie Spaan / Festileaks

In december kunnen wensen wel eens uitkomen, dus vroegen wij welke artiesten jullie graag op Down The Rabbit Hole zien spelen. Voor Pinkpop Rock Werchter en Best Kept Secret hebben jullie hoge verwachtingen en dat is deze keer niet anders. Dit is jullie droomaffiche voor Down The Rabbit Hole 2019.

Down The Rabbit Hole stak ons woensdag even de loef af door hun eerste lading namen te droppen. Veel van jullie zullen hebben staan springen van plezier, want met Foals, Thom Yorke, Editors en Underworld haalden ze vier namen uit jullie top-10 binnen. Die eerste twee stemden jullie naar de tweede en de derde plaats, maar jullie favoriete headliner stak er met kop en schouders bovenuit…

Jullie droomposter voor Down The Rabbit Hole 2019

Het is geen verrassing dat Tame Impala jullie absolute headliner is, want ze stonden ook al op jullie Rock Werchter en Best Kept Secret droomaffiches. Er zal dus gevochten worden in de lage landen om de handtekening van de Australiërs. Wie voor jullie ook zeker niet mag ontbreken is Childish Gambino. Hij speelde vorige zomer op amper twee Europese festivals, hopelijk komt hij dit jaar met een grotere tour. Balthazar is terug van weggeweest en dat hebben jullie niet gemist: de nieuwe nummers worden met open armen ontvangen. Tot slot duimen jullie voor Lana Del Rey en Two Door Cinema Club als opwarmers voor de headliners.

Geloofwaardigheid

Meer dan de helft van jullie droomaffiche is al bevestigd, dus dat helpt de geloofwaardigheid een stuk vooruit. Dat jullie de helft van die aangekondigde namen zelf vernoemd hadden, toont aan dat jullie de vinger op de pols hebben in de geruchtenmolen. Tame Impala zal erom spannen. De band gaat op tour en heeft al Europese data, maar er liggen kapers op de kust. Zowel Best Kept Secret als Lowlands zijn waarschijnlijk op jacht.

De andere namen zijn ook grote kanshebbers. Lana Del Rey heeft haar festivalkalender al een stevige vorm gegeven en The 1975 en Two Door Cinema Club spelen op Rock Werchter. Childish Gambino blijft vooralsnog een groot vraagteken. Voorlopig heeft hij na zijn zaalshows nog geen plannen, maar we zullen blijven hopen tot we erbij neervallen!

Down The Rabbit Hole 2019

DTRH18 Hotot
Photo credit: Debbie Spaan / Festileaks

Niet lang na afloop van het festival was het hoge woord eruit: Down The Rabbit Hole 2019 vindt volgend jaar plaats in het weekend van 5 tot en met 7 juli. Afgelopen jaar waren onder andere Queens of the Stone Age, Fever Ray, David Byrne en Franz Ferdinand in Beuningen te bewonderen. Tickets gaan 15 december om 11:00 in de verkoop. Voor een weekendkaart betaal je €159,-, exclusief 10 euro servicekosten. Er zijn geen dagkaarten beschikbaar. Voor meer informatie over de aankomende editie check je de website.

Voorbereiden? Beluister dan onze playlist op Spotify hieronder of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account. Ook kun je in ons Festivalrapport de ervaringen van bezoekers lezen.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2019

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2019
Line-up
Robyn
Janelle Monae
Foals
Tickets Niet meer beschikbaar.