Solange, Rosalía en meer naar NOS Primavera Sound 2019

Solange

De line-up voor NOS Primavera Sound 2019 is bekend. Onder meer Solange, Rosalía en Interpol treden deze zomer op in Porto.

Waar de grote Spaanse ‘zus’ Primavera Sound haar line-up al in december onthulde, volgt traditiegetrouw het affiche van de Portugese variant enkele weken later. Dit jaar zijn onder meer Solange, Erykah Badu en Interpol van de partij in Porto. Benieuwd naar de volledige line-up van NOS Primavera Sound 2019? Check dan de video hieronder:

Niet alle acts wilden wachten op de officiële bekendmaking van vandaag. Onder meer Rosalía kondigde haar aanwezigheid op NOS Primavera Sound al eerder aan via andere kanalen.

Solange

Foto: Betina Garcia

Solange Knowles betovert net als haar zus Beyoncé het publiek met haar prachtige stem. De Amerikaanse heeft inmiddels drie studioalbums uitgebracht, waarvan het meest recente dateert uit 2016: A Seat At The Table. Hiermee stond de zangeres in 2017 op onder meer Lowlands en Pukkelpop.

Dit jaar doet Solange opnieuw een rondje langs de festivalweides. Zo staat ze op beide edities van Primavera Sound en het Deense Heartland Festival.

NOS Primavera Sound 2019

Photo Credits: Hugo Lima

De Portugese versie van Primavera Sound vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 8 juni. Gedurende deze dagen wordt het stadspark van Porto omgebouwd tot groots festivalterrein. Tickets zijn al een tijdje in de verkoop. Op dit moment gaan de festivaltickets voor drie dagen NOS Primavera Sound voor een prijs van € 103,- over de toonbank. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Primavera Sound Porto Logo

Primavera Sound Porto 2024

Locatie
Portugal
Porto, Portugal
Datum 6-8 juni 2024
Line-up
Lana Del Rey
Pulp
SZA
Lana Del Rey, Pulp, SZA +31 meer
Tickets Kopen