Solange naar Heartland Festival 2019

Solange

Heartland Festival maakt de eerste naam bekend voor de editie van 2019. Solange speelt in het weekend van Best kept Secret 2019 op het Deense festival. 

Voor Solange is dit de eerste aankondiging voor een festival in 2019. Het Deense festival wordt gehouden van 30 mei tot en met 1 juni. De zangeres is daarmee een grote kanshebber voor Best Kept Secret, dat plaatsvindt van 31 mei tot en met 2 juni.

Tickets voor het evenement in Denemarken zijn al te koop. De prijs voor drie dagen is 1990 Deense Kronen ( ongeveer € 267,- ). Voor meer informatie kan je terecht op hun website.

Heartland Festival 2019

Heartland Festival is een Deens festival dat plaatsvindt in een prachtige omgeving. In de tuinen van het Egeskov Castle. Het is niet alleen een muziek festival maar ook liefhebbers voor kunst, sprekers en eten is er plaats. Bekende artiesten, kunstenaars, koks en sprekers kunnen hier zich volledig laten gaan. Vorig jaar waren Van Morrison, LCD Soundsystem en nog veel meer andere artiesten van de partij. Bekijk hier de volledige line-up van vorig jaar.