The Good, The Bad & The Queen naar Paradiso

By Rama from Wikimedia Commons

The Good, The Bad & The Queen geeft een optreden in Paradiso Amsterdam. De band van frontman Damon Albarn staat op 6 juni op de planken in de hoofdstad en is dus in de buurt voor de zomerfestivals.

De groep treedt op in Nederland rond Pinkpop en Best Kept Secret. Er bestaat een kans dat we de band ook op die festivals gaan zien. Twee grote shows in ons land lijkt echter niet voor de hand liggend. We moeten daarom nog de definitieve line-ups van de festivals afwachten.

The Good, The Bad & The Queen werd eerder nog aangekondigd voor Heartland Festival in Denemarken. Dit festival vindt in hetzelfde weekend plaats als Best Kept Secret.

Kaartjes zijn vanaf 25 januari te koop via de officiële site van Paradiso. Voor een ticket ben je €44,- kwijt.

The Good, The Bad & The Queen

the good the bad and the queen 2018

The Good, The Bad & The Queen is een project van Damon Albarn. Het ontstond in 2006 in samenwerking met producer Danger Mouse. Andere leden van de band zijn Tony Allen, Paul Simonon en Simon Tong. Volgens Damon Albarn heeft de band eigenlijk geen naam. Wel wordt de naam van het debuutalbum als naam gebruikt bij het uitbrengen van singles. In november 2018 verscheen hun nieuwste album Merrie Land. De band gaat volgend jaar op tournee in Europa.