The Good, The Bad & The Queen staat volgend jaar op Heartland. Het Deense festival overlapt grotendeels met Best Kept Secret 2019, wat voor interessante mogelijkheden zorgt.

Heartland is het eerste aangekondigde festival voor The Good, The Bad, & The Queen in 2019. Eerder strikte het festival onder meer The Smashing Pumpkins en Solange.

De overlap met Best Kept Secret zorgt voor mogelijkheden voor een Nederlandse datum van de band. Het kan zomaar dat de heren na Heartland een bezoekje brengen aan Hilvarenbeek. Best Kept Secret heeft tot nu toe slechts enkele namen bekendgemaakt, waaronder Bon Iver en Interpol.

The Good, The Bad & The Queen

the good the bad and the queen 2018

The Good, The Bad & The Queen is een project van Damon Albarn. Het ontstond in 2006 in samenwerking met producer Danger Mouse. Andere leden van de band zijn Tony Allen, Paul Simonon en Simon Tong. Volgens Damon Albarn heeft de band eigenlijk geen naam. Wel wordt de naam van het debuutalbum als naam gebruikt bij het uitbrengen van singles. In november 2018 verscheen hun nieuwste album Merrie Land. De band gaat volgend jaar op tournee in Europa.

Heartland Festival 2019

Heartland Festival is een Deens festival dat plaatsvindt in een prachtige omgeving. Vanaf 30 mei tot en met 1 juni barst het feest los in de tuinen van het Egeskov Castle. Het is niet alleen een muziekfestival, ook voor liefhebbers van kunst, sprekers en eten is er plaats. Bekende artiesten, kunstenaars, koks en sprekers kunnen hier zich volledig laten gaan. Vorig jaar waren onder meer Van Morrison, LCD Soundsystem van de partij. Bekijk hier de volledige line-up van vorig jaar. Check de website voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.