Within Temptation naar ParkCity Live 2019

Within Temptation
Photo: Arjen Kremer

Na de bevestigingen van onder andere Afrojack en Ilse DeLange voegt ParkCity Live een nieuwe naam toe aan het affiche. Within Temptation geeft op 29 juni een optreden in Heerlen.

De band van zangeres Sharon Den Adel geeft een optreden op dezelfde dag als Ilse DeLange, Fischer-Z en De Dijk. De dag erna staan Afrojack en Querbeat op het programma.

Within Temptation

De symfonische metalband Within Temptation staat al ruim 20 jaar aan de top binnen het genre. De band rondom frontvrouw Sharon den Adel behaalde met nummers als ‘Mother Earth’ en ‘Ice Queen’ zowel nationaal als internationaal grote successen. Inmiddels heeft Within Temptation alweer zes albums uitgebracht, waarvan Hydra (2014) de meest recente plaat is. Op 1 februari 2019 volgt dan eindelijk een langverwachte opvolger onder de titel Resist. De release stond oorspronkelijk voor het einde van 2018 gepland, maar productieproblemen hebben voor vertraging gezorgd.

Met het nieuwe album op zak gaat Within Temptation de festivals af. In elk geval Paaspop en Graspop worden aangedaan en de kans bestaat dat er nog een ander Nederlands festival bij komt in de zomermaanden.

ParkCity Live 2019

ParkCity Live 2019 vindt plaats op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni in park Bekkerveld in Heerlen. Het festival heeft vaak een diverse line-up voor jong en oud. Onder andere Within Temptation, Afrojack en Ilse DeLange geven optredens. Voor meer informatie over het festival kun je de website van het festival raadplegen.