Within Temptation naar Paaspop 2019

1277
Within Temptation
Photo: Arjen Kremer

Paaspop 2019 maakt vandaag een nieuwe naam bekend. Within Temptation staat volgend jaar op het podium in Schijndel.

Het affiche van Paaspop 2019 wordt langzaam maar zeker compleet. Eerder werden onder meer Passenger, Oscar and the Wolf en White Lies aangekondigd.

Within Temptation kondigde eerder hun komst naar Graspop aan. Een bezoekje aan andere Nederlandse of Belgische festivals behoort daardoor zeker tot de mogelijkheden. De band spoort bijvoorbeeld fans aan te stemmen voor de Gouden Tip voor Pinkpop.

 

Within Temptation

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

De symfonische metalband Within Temptation staat al ruim 20 jaar aan de top binnen het genre. De band rondom frontvrouw Sharon den Adel behaalde met nummers als ‘Mother Earth’ en ‘Ice Queen’ zowel nationaal als internationaal grote successen. Inmiddels heeft Within Temptation alweer zes albums uitgebracht, waarvan Hydra (2014) de meest recente plaat is. Op 1 februari 2019 volgt dan eindelijk een langverwachte opvolger onder de titel Resist. De release stond oorspronkelijk voor het einde van 2018 gepland, maar productieproblemen hebben voor vertraging gezorgd.

Met het nieuwe album op zak gaat Within Temptation de festivals af. In elk geval Paaspop en Graspop worden aangedaan en de kans bestaat dat er nog een ander Nederlands festival bij komt in de zomermaanden.

Paaspop 2019

Joris Bisschops (Paaspop 2018)

Paaspop 2019 is de 44e editie van het festival in Schijndel. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 april. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen. Tijdens een weekendje Schijndel hoeft je je niet te vervelen: het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je er genieten van een heuse food line-up. Onder andere BastilleFatboy Slim, Iggy Pop en Kensington waren de grote publiekstrekkers van vorig jaar. Hoe het publiek deze afgelopen editie ervaren heeft, lees je in ons festivalrapport.

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.