Within Temptation naar Graspop 2019

Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Within Temptation staat aankomende zomer op Graspop 2019. Met deze aankondiging staat de eerste naam op het affiche van het Belgische metalfestival.

De eerste headliner voor Graspop 2019 is een feit. Niemand minder dan Within Temptation reist deze zomer af naar de Desselse festivalweide.

Met de eerste naam op het affiche gaat het speculeren over de rest van de line-up natuurlijk door. Benieuwd wie er een goede kans maken op een spot op Graspop? Check dan snel het geruchtenoverzicht. Voor meer voorpret kun je je vergapen aan een zelfgemaakte festivalposter door een Graspop-fan.

Within Temptation

De symfonische metalband Within Temptation staat al ruim 20 jaar aan de top binnen het genre. De band rondom frontvrouw Sharon den Adel behaalde met nummers als ‘Mother Earth’ en ‘Ice Queen’ zowel nationaal als internationaal grote successen. Inmiddels heeft Within Temptation alweer zes albums uitgebracht, waarvan Hydra (2014) de meest recente plaat is. Eind 2018 volgt dan eindelijk een langverwachte opvolger onder de titel Resist, wat meteen de weg opent voor een mogelijke tournee.

Graspop 2019

Graspop 2018
Photo: Graspop Press

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t/m 23 juni in Dessel, België. Met bovenstaande bevestiging is het affiche nu echt in de maak. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Het Belgische festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock- en metalscene. Zo stonden vorig jaar Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne op het affiche, waarmee het festival kon rekenen op een extreem hoog rapportcijfer in het festivalrapport.

 

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2025

Locatie
België
Dessel, België
Datum 19-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen