Hot Chip, Father John Misty en meer vlak voor Lowlands op All Together Now 2019

Hot Chip
Hot Chip, @Kamiel Scholten Fotografie

De eerste namen voor de tweede editie van All Together Now zijn bekend. Onder meer Hot Chip, Father John Misty en The Good, The Bad & The Queen betreden het podium van het Ierse festival, dat twee weken voor Lowlands plaatsvindt.

Naast de bovengenoemde acts zijn ook onder meer Patti Smith, Jon Hopkins en Ólafur Arnalds van de partij op het landgoed van Curraghmore House. Alle bevestigingen voor All Together Now zijn terug te vinden in onderstaand overzicht en op de festivalposter.

 • The National
 • Patti Smith
 • Hot Chip
 • Father John Misty
 • The Good, The Bad & The Queen
 • Jon Hopkins
 • Ólafur Arnalds
 • Neneh Cherry
 • Loyle Carner
 • The Wailers
 • Lisa Hannigan & Stargaze
 • Kiasmos (live)
 • George FitzGerald (live)
 • Leftfield (dj)
 • Little Green Cars
 • José González
 • Fontaines D.C.
 • Kamaal Williams
 • Erol Alkan
 • Ben UFO
 • Jayda G
 • Tunng
 • Ships
 • King Kong Company
 • The Murder Capital
 • Pillow Queens
 • Just Mustard
 • Junior Brother
 • Cáit
 • London Astrobeat Orchestra

De oplettende lezer zal wellicht zijn opgevallen dat enkele van deze namen ook al op het affiche van Lowlands pronken. Zo betreden onder meer The National, The Good, The Bad & The Queen en Jon Hopkins het podium in Biddinghuizen. Welke artiesten volgen het voorbeeld van deze acts en maken de oversteek van All Together Now naar Nederland of België (Pukkelpop)?

All Together Now
All Together Now

Hot Chip

hot chip
hot chip

De elektronische groep Hot Chip werd begin dit millennium opgericht in Londen. De heren kun je onder meer kennen van hun hit ‘Boy From School’, waarmee ze in 2006 op Lowlands optraden. De band is een graag geziene gast op het festival in Biddinghuizen: al vijf keer beklommen ze daar de bühne. Met de aankondiging voor All Together Now is de kans zeker aanwezig dat er dit jaar een zesde Lowlands-optreden volgt. De band is verder te zien op onder meer NOS Alive, Bilbao BBK Live en All Points East.

All Together Now

All Together Now is een Iers festival dat plaatsvindt van 2 tot en met 4 augustus op het landgoed van Curraghmore House. Hoewel het festival dit jaar pas voor de tweede keer wordt georganiseerd, ontbreekt het de organisatie niet aan grote namen. Zo stonden vorig jaar onder meer Chaka Khan, Underworld en Fleet Foxes op het programma, terwijl dit jaar al optredens van The National, Patti Smith en The Good, The Bad & The Queen zijn aangekondigd.

Tickets voor het festival zijn al te verkrijgen voor € 208,-. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalpagina.

All Together Now Logo

All Together Now 2024

Locatie
Ierland
Waterford, Ierland
Datum 1-4 augustus 2024
Tickets Kopen