Jungle en meer naar Into The Great Wide Open 2019

Into The Great Wide Open presenteert de eerste namen voor de komende editie. Onder andere Jungle, Hot Chip en Parcels spelen op Vlieland.

Daarnaast worden er nog eens 23 namen aan de poster toegevoegd. Into The Great Wide Open is een van de laatste festivals van het seizoen en is wederom volledig uitverkocht. Check de complete rij bevestigingen hier:

 • Jungle
 • Hot Chip
 • Parcels
 • Angelo De Augustine
 • BCUC
 • Bokoesam
 • Crumb
 • Daniel Norgren
 • Ex:Re (Elena Tonra)
 • Faraj Suleiman
 • Gia Margaret
 • Helena Deland
 • Jordan Mackampa
 • KATE NV
 • Lewsberg
 • The Murder Capital
 • Niklas Paschburg
 • RIMON
 • S10
 • Sophie Hunger
 • Strand of Oaks
 • Superorganism
 • Tamino
 • Whispering Sons
 • YĪN YĪN
 • Yung Nnelg

Jungle

Jungle is een Britse band die al een paar jaar de festivalweides verblijdt met zomerse soulklanken. Hoewel de band pas in 2013 werd opgericht, werden in 2014 Glastonbury en South By Southwest al aangedaan. Ook bracht de band in dat jaar haar debuutalbum uit. Komend jaar speelt de band op Rock Werchter, Lowlands en Into The Great Wide Open.

Into The Great Wide Open 2019

Into The Great Wide Open 2016


Into The Great Wide Open vindt komend jaar plaats van 29 augustus tot en met 1 september op Vlieland. Naast de intieme sfeer en een diverse muziekprogrammering richt het festival zich ook op de culturele omlijsting. De liefhebber kan er bijvoorbeeld zijn hart ophalen aan een kunstroute door het Vlielandse bos of de smaakpapillen strelen bij een van de foodtrucks. Vorig jaar stonden onder meer Jeff Tweedy, Damien Jurado en Destroyer op het podium. Dit jaar is het de beurt aan onder andere Jungle, Hot Chip en Parcels. Tickets zijn niet meer verkrijgbaar. Het festival was wederom binnen een mum van tijd uitverkocht.

Into The Great Wide Open Logo

Into The Great Wide Open 2024

Locatie
Nederland
Vlieland, Nederland
Datum 29 augustus - 1 september 2024
Tickets Kopen