Rock in Rio 2019 kondigt Drake aan

Drake

Rock in Rio 2019 kondigt de komst van Drake aan. Dit is het eerste festival voor de rapper in 2019.

Drake staat op 27 september op het Braziliaanse festival. Daarmee is hij de hoofdact van de eerste festivaldag. Hij vergezelt onder meer P!nk en Iron Maiden op het affiche.

Een bezoek aan Europese festivals lijkt niet waarschijnlijk. Drake heeft namelijk verschillende zaalshows gepland in onder meer Nederland en België.

Drake

Aubrey Drake Graham, beter bekend als Drake, is een Canadese rapper en songwriter. Hij scoorde flink met onder meer ”Hotline Bling”, ”One Dance” en ”Work” met Rihanna. De rapper won in totaal 161 awards, waaronder 3 Grammy’s. In 2018 verscheen het album Scorpion waar hits staan als ”God’s Plan” en ”In My Feelings”. Meer informatie over zijn tour vind je op de website van de rapper.

Rock in Rio 2019

Rock in Rio 2019 vindt plaats op 27 t/m 29 september en 3 t/m 6 oktober in Rio de Janeiro. Het festival wisselt jaarlijks af tussen Rio de Janeiro en Lissabon. Vorig jaar waren in Lissabon onder andere acts als Muse, Katy Perry en The Killers terug te vinden. Voor de editie van komend jaar zijn Iron Maiden, P!nk en Black Eyed Peas te bewonderen. Tickets voor het festival zijn nog niet in de verkoop.