Advertisement

Rock in Rio 2019 strikt P!nk en The Black Eyed Peas

Rock in Rio heeft P!nk en The Black Eyed Peas toegevoegd aan de affiche van 2019. De Amerikaanse acts staan op 5 oktober op het Braziliaanse podium. 

Met de aankondiging van P!nk en The Black Eyed Peas heeft Rock in Rio opnieuw twee grote namen binnengesleept. De organisatie voegde daarnaast ook de Braziliaanse Anitta toe aan de line-up. Eerder strikte Rock in Rio al Iron Maiden voor een optreden op het festival.

Voor P!nk is het een weekje vol aankondigingen. De Amerikaanse zangeres maakte gisteren haar Europese Beautiful Trauma-tour bekend, met shows op Rock Werchter en in de Johan Cruijff ArenA. Gaat de zangeres nog meer Europese festivalweides aandoen?

P!nk

Sinds haar debuut in 2000 heeft P!nk (Alecia Moore) maar liefst acht platen uitgebracht en wereldwijd meer dan 60 miljoen albums, 130 miljoen singles en 2,4 miljoen DVD’s verkocht. Ook behaalden veertien van haar singles de top 10 in de Billboard Hot 100 charts, waarvan vier een nummer 1-hit werden.

De rockster is geen vreemde op Europese festivals en staat bekend om de sterke shows die ze daar neerzet. Vorig jaar stond de popster nog op Sziget 2017. Ter ere van haar nieuwste album Beautiful Trauma is ze aankomende zomer dus weer op festivals over heel de wereld te bewonderen.

Rock in Rio 2019

Rock in Rio 2019 vindt plaats op 27 t/m 29 september en 3 t/m 6 oktober in Rio de Janeiro. Het festival wisselt jaarlijks af tussen Rio de Janeiro en Lissabon. Vorig jaar waren in Lissabon onder andere acts als Muse, Katy Perry en The Killers terug te vinden. Voor de editie van komend jaar is Iron Maiden de eerste headliner. Tickets voor het festival zijn nog niet in de verkoop.