Rudimental en meer week na Lowlands op Brits Victorious Festival 2019

Rudimental
Rudimental

Het Britse Victorious Festival heeft zojuist Rudimental en Two Door Cinema Club toegevoegd aan het affiche. Deze artiesten spelen een week na Lowlands en Pukkelpop in het Verenigd Koninkrijk, en zij hiermee goede kanshebbers geworden voor beide festivals.

Ook Bloc Party, Ziggy Marley en Lewis Capaldi zijn te bewonderen op het festival. Maar daar houdt het niet bij op. Hieronder vind je een overzicht van al de bekendgemaakte acts.

 • Rudimental
 • Two Door Cinema Club
 • Doves
 • The Zutons
 • Dodgy
 • Bloc Party
 • Ziggy Marley
 • Ocean Colour Scene
 • Fun Lovin’ Criminals
 • Badly Drawn Boy
 • Professor Green
 • Lewis Capaldi
 • Starsailor
 • The Futureheads
 • Republica

Eerder werd bekend gemaakt dat onder andere James Bay, The Vaccines en Clean Bandit te zien zijn in Portsmouth.

Omdat Victorious Festival slechts een week na Lowlands en Pukkelpop van start gaat, is het goed mogelijk dat de affiches van de festivals enige overlap vertonen. Welke acts steken de Noordzee over naar het Europese vasteland?

Rudimental

Rudimental is een Engelse danceformatie die in 2012 doorbrak met de monsterhit ‘Feel The Love’. De heren zijn sindsdien niet meer weg te slaan van de festivalweides. Wie al naar één van hun concerten is geweest weet dat het altijd een feestje is. Stilstaan geen optie. De heren staan aankomende zomer onder meer op Open’er Festival en Victorious Festival.

Victorious Festival 2019

Victorious Festival is een driedaags festival dat plaatsvindt in Portsmouth, Engeland. Het evenement vindt plaats van 23 tot en met 26 augustus. Vorige editie waren The Prodigy, Paul Weller en Years & Years te gast. Dit jaar kun je onder meer genieten van Rudimental, Two Door Cinema Club en Bloc Party. Meer informatie over het festival vind je hier terug.