This post is also available in: English

Een handvol nieuwe kanshebbers voor Rock Werchter. Vampire Weekend, Lil Uzi Vert en Rudimental geven in hetzelfde weekend optredens tijdens Open’er.

Daarnaast maakt de organisatie van het Poolse festival ook de komst van Sheck Wes bekend. Doordat Open’er in hetzelfde weekend als Rock Werchter van start gaat kunnen deze namen direct gezien worden als kanshebbers voor een plek op het Belgische festival. Zo geeft The 1975 bijvoorbeeld volgend jaar op beide festivals een show.

Eerder werd bekendgemaakt dat Open’er ook Travis Scott en Greta van Fleet heeft gestrikt.

Vampire Weekend, Lil Uzi Vert, Rudimental i Sheck Wes na Open'erze 2019! Lato w grudniu!Vampire Weekend, Lil Uzi Vert, Rudimental and Sheck Wes at Open’er Festival 2019! Feels like Summer in December!

Geplaatst door Open'er Festival op Vrijdag 7 december 2018

Vampire Weekend

vampire weekend 2017

Ken je de heren niet bij naam, dan ken je ongetwijfeld hun grootste hit ‘A-Punk’. Vampire Weekend ontstaat in 2006 in New York en in 2008 brengen ze hun eerste album Vampire Weekend uit. De afgelopen jaren was men vooral met solo-projecten bezig. Toch is het eindelijk tijd voor een opvolger van hun in 2013 verschenen Modern Vampire of the City. Dat gaat in ieder geval gepaard met een optreden op Mad Cool Festival en Open’er. Maken ze ook de oversteek naar Nederland en België?

Open’er Festival 2019

Het Poolse Open’er vindt aankomend jaar plaats van 3 tot en met 6 juli in het Gdynia, nabij Gdansk. Vorig jaar stonden onder meer Massive Attack, Depeche Mode, Gorillaz en Bruno Mars op de planken. Tickets voor het festival zijn al een tijdje in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.