Vampire Weekend, Lil Uzi Vert en Rudimental naar Open’er 2019

vampire wekeend lollapalooza 2018
Photo: Heather Kaplan

Een handvol nieuwe kanshebbers voor Rock Werchter. Vampire Weekend, Lil Uzi Vert en Rudimental geven in hetzelfde weekend optredens tijdens Open’er.

Daarnaast maakt de organisatie van het Poolse festival ook de komst van Sheck Wes bekend. Doordat Open’er in hetzelfde weekend als Rock Werchter van start gaat kunnen deze namen direct gezien worden als kanshebbers voor een plek op het Belgische festival. Zo geeft The 1975 bijvoorbeeld volgend jaar op beide festivals een show.

Eerder werd bekendgemaakt dat Open’er ook Travis Scott en Greta van Fleet heeft gestrikt.

Vampire Weekend

vampire weekend 2017

Ken je de heren niet bij naam, dan ken je ongetwijfeld hun grootste hit ‘A-Punk’. Vampire Weekend ontstaat in 2006 in New York en in 2008 brengen ze hun eerste album Vampire Weekend uit. De afgelopen jaren was men vooral met solo-projecten bezig. Toch is het eindelijk tijd voor een opvolger van hun in 2013 verschenen Modern Vampire of the City. Dat gaat in ieder geval gepaard met een optreden op Mad Cool Festival en Open’er. Maken ze ook de oversteek naar Nederland en België?

Open’er Festival 2019

Het Poolse Open’er vindt aankomend jaar plaats van 3 tot en met 6 juli in het Gdynia, nabij Gdansk. Vorig jaar stonden onder meer Massive Attack, Depeche Mode, Gorillaz en Bruno Mars op de planken. Tickets voor het festival zijn al een tijdje in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Open'er Logo

Open'er 2024

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Sam Smith
Doja Cat
Foo Fighters
Tickets Kopen