Xavier Rudd en meer voor Couleur Café 2019

Xavier Rudd

Vijf nieuwe namen voor Couleur Café 2019. Het Brusselse festival weet zich verzekerd van optredens van onder meer Xavier Rudd en Kamasi Washington.

Daar blijft het echter niet bij voor het Belgische festival. Ook Protoje, Rejjie Snow en Inna De Yard zijn deze zomer van de partij. Met de eerder bevestigde BCUC, ISHA, Goran Bregovic en Veence Hanao & Le Motel staat de teller van het festival momenteel op negen acts.

Alle bevestigingen voor Couleur Café vind je hieronder:

  • Xavier Rudd
  • Kamasi Washington
  • Proteje
  • Rejjie Show
  • Inna de Yard

Xavier Rudd

Xavier Rudd

De goedlachse Xavier Rudd timmert sinds 2001 aan de weg. Rudd staat bekend als multi-instrumentalist en neemt tijdens zijn shows dan ook meerdere instrumenten voor zijn rekening. Onder andere de didgeridoo, slidegitaar en basgitaar wisselt hij om beurten af met zijn bandleden.

De laid-back Australiër brak in 2012 door met zijn grote hit ‘Follow The Sun’ en in sindsdien een graag geziene gast op festivals. Dit jaar staat hij op de planken van onder meer NOS Alive, Colours of Ostrava en Couleur Café.

Couleur Café 2019

Couleur Café 2019 vindt plaats van 28 tot en met 30 juni in Brussel. Onder meer Xavier Rudd en Kamasi Washington betreden het podium op het Belgische festival. Early bird tickets zijn al uitverkocht, reguliere tickets zijn nog wel vekrijgbaar. Voor meer informatie check je de officiële website.

Couleur Cafe Logo

Couleur Cafe 2024

Locatie
België
Brussel, België
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
Action Bronson
Stikstof
Tickets Kopen