Xavier Rudd en Bob Moses naar NOS Alive 2019

Xavier Rudd

Twee nieuwe namen voor NOS Alive 2019. Niemand minder dan Xavier Rudd en Bob Moses worden toegevoegd op het affiche voor het Portugese festival.

Een krappe maand na de bekendmaking van Weezer, komt het festival met een nieuwe lichting namen voor de line-up. Gisteren werd aangekondigd dat Bob Moses het podium op 13 juli zal betreden, vandaag volgde het nieuws dat ook Xavier Rudd te zien is in het zonnige Oeiras. De goedgehumeurde Australische surfer staat op 11 juli al op de planken. De korte tijd tussen de twee bekendmakingen doet ons stiekem hopen op nog een spoedig volgende aanvulling.

De aankondigingen voor NOS Alive 2019 bieden kansen voor de qua data nabijgelegen festivals Down The Rabbit Hole en Rock Werchter. Deze drie festivals vinden namelijk in een tijdsbestek van twee weken plaats.

Xavier Rudd

Xavier Rudd timmert sinds 2001 aan de weg. Hij staat bekend als multi-instrumentalist en neemt tijdens zijn shows dan ook meerdere instrumenten voor zijn rekening. Onder andere de didgeridoo, slide gitaar en basgitaar wisselt hij om beurten af met zijn bandleden.

De laidback Australiër brak in 2012 door met zijn grote hit ‘Follow The Sun’ en in sindsdien een graag geziene gast op festivals. Zo trad hij in 2017 nog op Rock Werchter, Down The Rabbit Hole en Mad Cool festival.

NOS Alive 2019

Photo: Arlindo Camacho

NOS Alive is hét festival om te bezoeken in Portugal. De 13e editie van dit zonnige festival vindt plaats van 11 tot en met 13 juli in Oeiras. Door de jaren heen heeft NOS Alive verscheidene grote namen mogen ontvangen. Tijdens de editie van 2018 traden onder meer Arctic Monkeys, Pearl Jam en Queens of the Stone Age op.

Aankomend jaar zijn onder andere The CureBon IverSmashing Pumpkins en Thom Yorke van de partij. Zowel dag- als weekendtickets zijn al te verkrijgen. Prijzen verschillen van € 65,- voor een dagticket, tot € 149,- voor een weekendticket. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.