CHVRCHES, Aurora en meer naar Latitude 2019

612

Een nieuwe lading namen voor Latitude 2019. De organisatie maakt zojuist bekend dat onder meer CHVRCHES en Aurora op het Britse festival staan.

Naast de bovengenoemde namen geven ook onder andere The Futureheads, Everything Everything en Honeyblood een acte de présence op Latitude Festival 2019. Alle nieuwe acts vind je in het overzicht hieronder:

 • CHVRCHES
 • The Futureheads
 • Honeyblood 
 • The Kingdom Choir
 • Everything Everything
 • Aurora
 • Jenny Lewis
 • The Twilight Sad
 • The Magic Gang
 • Teleman
 • Ray BLK
 • The Japanese House

CHVRCHES is dit jaar te zien op Sziget. Het Hongaarse festival gaat een week voor Lowlands en Pukkelpop van start. Doordat de groep op Sziget staat is de kans reëel dat we ze op één van deze twee festivals te zien krijgen.

Naast een uitgebreid muziekprogramma kent Latitude Festival ook een sterke comedy line-up. Onder meer Jason Manford, Michelle Wolf, Mark Watson en Russel Kane zijn dit jaar van de partij.

CHVRCHES

CHRCHES
CHVRCHES

De band CHVRCHES werd in 2011 gevormd in Glasgow, Schotland. Al 7 jaar timmeren bandleden Lauren Mayberry, Iain Cook en Martin Doherty aan hun muzikale weg. Hun muziekstijl valt in het genre elektropop of synthpop. In september 2013 bracht het trio hun debuutalbum The Bones of What You Believe uit. ‘The Mother We Share’ van datzelfde album is nog steeds een van hun bekendste hits. Precies twee jaar later, was daar de tweede plaat Every Open Eye. Maar nu is het tijd voor nieuwe muziek! Hun laatste langspeler, Love Is Dead dateert alweer van vorig jaar.

Latitude 2019

Latitude Festival 2019 vindt plaats van 18 tot 21 juli in Southwold, Suffolk. Het Britse festival weet zich verzekerd van optredens van onder meer George Ezra, Snow Patrol en Lana Del Rey. Tickets voor het festival zijn al in de verkoop. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.