Lana Del Rey, Snow Patrol en meer vlak na Down The Rabbit Hole op Latitude Festival 2019

De eerste namen voor Latitude Festival 2019 zijn een feit. Onder meer Lana Del Rey, Snow Patrol, George Ezra en Underworld zijn te aanschouwen op het Britse festival, dat een kleine twee weken na Down The Rabbit Hole plaatsvindt.

Naast bovengenoemde namen geven ook onder andere Primal Scream, Slaves, Sigrid en Khruangbin acte de présence op Latitude Festival 2019. Alle tot nu toe bevestigde acts vind je in het overzicht hieronder:

 • George Ezra
 • Snow Patrol
 • Lana Del Rey
 • Underworld
 • Primal Scream
 • Slaves
 • Loyle Carner
 • Neneh Cherry
 • Sigrid
 • Tom Grennan
 • Cat Power
 • Khruangbin
 • Anna Calvi
 • Pale Waves
 • Baxter Dury
 • Walking On Cars
 • Gomez
 • Freya Ridings
 • Parcels
 • Rolling Blackouts Coastal Fever
 • Nadine Shah
 • Sons Of Kemet
 • Julia Jacklin
Latitude Festival

Naast een uitgebreid muziekprogramma kent Latitude Festival ook een sterke comedy line-up. Onder meer Jason Manford, Michelle Wolf, Mark Watson en Russel Kane zijn dit jaar van de partij.

De muzikale bevestigingen zijn ook interessant voor bezoekers van Down The Rabbit Hole. Omdat beide festivals dicht op elkaar plaatsvinden, is de kans groot dat de affiches enkele namen delen. Zo staan onder meer Underworld en Khruangbin al genoteerd voor beide festivals. Gaan er meer acts hun voorbeeld volgen?

Lana Del Rey

Met haar unieke Americana-sound uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw heeft Lana Del Rey een grote fanbase opgebouwd. De Amerikaanse zangeres timmert al een tijdje aan de weg sinds haar doorbraak in 2011 met de wereldhit ‘Video Games’. Sindsdien heeft ze vier albums uitgebracht, waarvan het meest recente, Lust For Life, in 2017 uitkwam. Vorig najaar lanceerde ze drie nieuwe singles: ‘Mariners Apartment Complex’, ‘Venice Beach’ en ‘How To Disappear’. De singles zijn een voorproefje van haar begin 2019 te verschijnen album Norman Fucking Rockwell.

Voor dit jaar staan er festivalshows op onder meer FIB Benicàssim Festival en Tinderbox op de planning. Met een nieuw album op komst zullen er waarschijnlijk nog meer optredens volgen.

Latitude Festival 2019

Latitude Festival 2019 vindt plaats van 18 tot 21 juli in Southwold, Suffolk. Het Britse festival weet zich verzekerd van optredens van onder meer George Ezra, Snow Patrol en Lana Del Rey. Tickets voor het festival gaan aanstaande zaterdag (26 januari) in de verkoop. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.

Latitude Logo

Latitude 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Southwold, Verenigd Koninkrijk
Datum 20-23 juli 2023
Line-up
Pulp
Paolo Nutini
George Ezra
Tickets Kopen