Dranouter Festival 2019 presenteert Tom Odell en meer

Tom Odell
Photo: Sony Music

De organisatie van Dranouter Festival 2019 voegt nieuwe namen toe op het affiche. Onder meer Tom Odell en Tourist LeMC zijn aan de line-up toegevoegd.

De bovenstaande acts zijn niet de enige nieuwkomers. Ook Wende en Ertebrekers spelen op het Belgische festival. Check alle nieuwe artiesten hieronder.

  • Tom Odell
  • Tourist LeMC
  • Ertebrekers
  • Dead Man Ray
  • Wende
  • Ladysmith Black
  • Mambazo
  • TUULETAR
  • Old Man Luedecke

Al deze nieuwe acts voegen zich bij eerder aangekondigde artiesten als Black Box Revelation, Novastar en Jasper Steverlinck toe.

Tom Odell

In 2016 kwam dan eindelijk het tweede album uit van de Engelse singer-songwriter. Dit album genaamd Wrong Crowd is de opvolger van het debuut waar de succesvolle hit ‘Another Love’ op is te vinden. Een hit zoals deze heeft het nieuwe album nog niet voortgebracht. Tom Odell laat met het nummer ‘Constellations’ wel zien dat hij schitterende pianoliedjes blijft schrijven. Vorig jaar kwam zijn laatste album, Jubilee Road uit. Dit jaar staat hij onder andere op Royal Park en Suikerrock.

Dranouter Festival 2019

Dranouter Festival 2019 vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 4 augustus in het Belgische Dranouter. Vorig jaar stonden onder andere Selah Sue en Passenger op de planken. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Tom Odell, Black Box Revelation, Novastar en Jasper Steverlinck. Voor meer info en tickets kun je terecht op de officiële site van het festival.

Dranouter Logo

Dranouter 2024

Locatie
België
Dranouter, België
Datum 2-4 augustus 2024
Line-up
Brihang
The Waterboys
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Job Wierikx

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

Meer van Job