De organisatie van Dranouter Festival 2019 voegt nieuwe namen toe op het affiche. Onder meer Tom Odell en Tourist LeMC zijn aan de line-up toegevoegd.

De bovenstaande acts zijn niet de enige nieuwkomers. Ook Wende en Ertebrekers spelen op het Belgische festival. Check alle nieuwe artiesten hieronder.

  • Tom Odell
  • Tourist LeMC
  • Ertebrekers
  • Dead Man Ray
  • Wende
  • Ladysmith Black
  • Mambazo
  • TUULETAR
  • Old Man Luedecke

Al deze nieuwe acts voegen zich bij eerder aangekondigde artiesten als Black Box Revelation, Novastar en Jasper Steverlinck toe.

Tom Odell

In 2016 kwam dan eindelijk het tweede album uit van de Engelse singer-songwriter. Dit album genaamd Wrong Crowd is de opvolger van het debuut waar de succesvolle hit ‘Another Love’ op is te vinden. Een hit zoals deze heeft het nieuwe album nog niet voortgebracht. Tom Odell laat met het nummer ‘Constellations’ wel zien dat hij schitterende pianoliedjes blijft schrijven. Vorig jaar kwam zijn laatste album, Jubilee Road uit. Dit jaar staat hij onder andere op Royal Park en Suikerrock.

Dranouter Festival 2019

Dranouter Festival 2019 vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 4 augustus in het Belgische Dranouter. Vorig jaar stonden onder andere Selah Sue en Passenger op de planken. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Tom Odell, Black Box Revelation, Novastar en Jasper Steverlinck. Voor meer info en tickets kun je terecht op de officiële site van het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.