Twee nieuwe namen voor Suikerrock 2019. De organisatie heeft zojuist Bazart en Tom Odell aangekondigd voor de komende editie.

Bazart en Tom Odell zijn hiermee de tweede en derde naam van het festival. De organisatie strikte eerder al The Prodigy en Goose, maar de eerstgenoemde heeft alle shows moeten annuleren, waaronder ook het optreden op Suikerrock.

Check hieronder de Facebookaankondiging:

Bazart

Bazart - Lowlands 2018
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Bazart is een indie-popband uit België. De band rondom zanger Mathieu Terryn maakt Nederlandstalige muziek en je kunt ze kennen van hits als ‘Goud’, ‘Chaos’ en ‘Grip (Omarm Me)’. De band heeft sinds 2018 zijn tweede album uitgebracht. Dit is het vervolg van de populaire debuutplaat Echo.

De Vlamingen hebben sinds het oprichten van de band in 2008 verschillende festivals bezocht. In 2018 stond de groep nog op Lowlands en in 2017 werden onder andere Appelpop, Lokerse Feesten en Rock Werchter aangedaan. Dit jaar staat Bazart onder meer op Welcome To The Village en Suikerrock. Verder hebben de mannen zichzelf bevestigd voor Pinkpop.

Suikerrock 2019

Suikerrock is een driedaags festival in Tienen, België. Dit jaar vindt de drieëndertigste editie van het festival plaats van 26 tot en met 28 juli. Met Goose, Bazart en Tom Odell zijn de eerste namen op het affiche bekend. Eerder werd ook The Prodigy aangekondigd, maar dit optreden gaat niet meer door, vanwege het overlijden van de zanger. Meer informatie over het festival vind je op de officiële website.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Michel
Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.