Festivalconcert: Arcade Fire op Pinkpop 2014

Photo: Athanasios Kouklas

Pinkpop 2014 stond onder meer in het teken van de storm, maar niks weerhield Pinkpop-gangers van een flink feestje bij Arcade Fire. Een show waar je simpelweg vrolijk van wordt. Het festivalconcert van deze week is dus perfect om nog even in de Pinkpop sfeer te blijven!

Tijdens de set van de Canadese band komt de regen met bakken uit de hemel vallen. De frietbakjes waaien het publiek letterlijk om de oren, maar niemand lijkt er last van te hebben. Ondanks het weer is alle aandacht gevestigd op Win Butler en zijn band. Sommigen grijpen de kans om de regendans te doen of om uit volle borst mee te zingen met Arcade Fire. De hits blijven maar komen en de euforie tijdens het concert is van een compleet ander niveau. Vergeet deze grijze dagen en droom met ons mee terug naar Arcade Fire op Pinkpop 2014!

Arcade Fire

Arcade Fire

Arcade Fire ontstond in 2003 in Montreal, Canada. Ze brachten sindsdien vijf albums uit. Met het album The Suburbs wonnen ze in 2011 een Grammy. In 2014 speelden ze tijdens de storm op Pinkpop een legendarisch optreden, waarna ze ook werden uitgeroepen tot Beste Festivalact van het Jaar.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen

Over de auteur ✍️

Alejandra Broersma

Chef Planning en manusje-van-alles bij de FL feestcommissie. Student Kunst en Economie. Binnen het team bekend als de nerd die alle series kijkt. Geobsedeerd met Tame Impala en Arctic Monkeys maar kent ook alle foute twerkhits. Op festivals vaak achter de schermen aan het werk, maar in mijn vrije tijd ook wel front row te vinden als de gillende en huilende fangirl.

Meer van Alejandra