Winactie: Maak kans op 2 festivaltickets voor Lollapalooza Berlijn met o.a. Kings of Leon en Swedish House Mafia

Lollapalooza Berlin
Photo: Stephan Flad (Lollapalooza Berlin 2018)

Het is Lollapalooza-week bij Festileaks! Deze hele week maak je kans op 2 weekendkaarten voor het festival in het bruisende Berlijn. Onder andere Kings of Leon, Swedish House Mafia, Twenty One Pilots en Martin Garrix laten jou op de valreep van het seizoen nog genieten van die ongeëvenaarde festivalsfeer.

Wil je meteen kans maken? Scroll dan direct naar beneden.

Op 7 en 8 september wordt traditioneel het festivalseizoen afgesloten op Lollapalooza Berlin. Een enthousiaste menigte ontvangt de Groten der Aarde nog één keer met open armen op het Olympiapark in de Duitse hoofdstad. De afgelopen jaren wist het festival al regelmatig exclusieve headliners te strikken. Ook dit jaar lijken ze dat imago eer aan te doen met namen als Swedish House Mafia, Kings Of Leon en Martin Garrix. Toch spreken niet alleen de headliners tot de verbeelding: ook acts als Parcels, Billie Eilish, Hozier en Underworld staan te popelen om hun festivaltournee tot een monumentaal einde te brengen.

Pro-tip: Lollapalooza Berlin is perfect te combineren met een citytrip. In de Duitse hoofdstad is immers ook buiten het festivalterrein genoeg te beleven.

Enthousiast geworden? Dat treft! We geven namelijk twee weekendtickets voor deze jubileumeditie weg met een totale waarde van €298,-.

Winnen! Winnen! Winnen!

Kans maken op die prachtprijs is heel simpel: laat via onze socials weten met wie en waarom je graag naar Lollapalooza Berlin zou gaan en misschien zijn die tickets wel voor jou!

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2023

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 9-10 september 2023
Line-up
Imagine Dragons
David Guetta
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy