Muse staat in september dit jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het optreden van de band werd vandaag bekend gemaakt.

Voor wie aan het einde van het festivalseizoen nog niet klaar is met live optredens, kan dit concert van Muse er nog even aan vastplakken. Op 12 september komt de Britse band met hun Simulation Theory World Tour naar de Ziggo Dome. Het is het tweede optreden in Nederland in 2019. De mannen staan eind juni ook in het Goffertpark in Nijmegen. Voor wie naast kaartjes voor dit inmiddels uitverkochte optreden greep, is er dus nu een tweede kans.

Daarbij staat Muse in 2019 ook eindelijk weer eens op Festivalweides in de Benelux. Rock Werchter 2019 kondigde na lang speculeren aan dat de band de 4e headliner is dit jaar. Op zondag 30 juni betreedt Muse in Werchter de mainstage. Voor Rock Werchter zijn zowel dag- als weekendtickets nog verkrijgbaar.

Muse

Muse 2018
Photo: Patrick McPheron

Muse is een rockband uit Teignmouth, Engeland. Na het verschijnen van het debuutalbum Showbiz in 1999 volgde de grote doorbraak met Origin of Symmetry in 2001. Nummers als ‘Plug In Baby’, ‘Bliss’ en ‘Feeling Good’ werden internationale hits. Met het eveneens geprezen Absolution uit 2003 groeide de band uit tot een headliner van wereldformaat. Het jaar daarna stond het Engelse trio voor het eerst als afsluiter op festivals als Glastonbury en Pinkpop. Inmiddels heeft de band al zeven studioalbums uitgebracht en daarvan miljoenen exemplaren. Het laatste festivaloptreden van de heren in De Lage Landen is al weer twee jaar geleden; in 2016 deed Muse Lowlands aan.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.