Een filmpje van Robert Smith, frontman van The Cure, gaat op dit moment viral. De zanger gaf een hilarisch antwoord tijdens een interview.

Smith werd geïnterviewd voor de Rock & Roll Hall of Fame ceremonie op vrijdag 29 maart. The Cure werd op de rode loper voorgesteld door een enthousiaste journalist. Daarbij vraagt de interviewster ook: ‘Are you as excited as I am?’ Waarop de zanger heel rustig antwoord: ‘By the sounds of it, no.’ Check het filmpje hier.

The Cure heeft een drukke zomer op de planning staan. De mannen komen met hun tour langs onder andere Pinkpop, Rock Werchter, Exit en Glastonbury. Daarnaast zijn ze bijna klaar met het nieuwe album.

The Cure

De band rondom excentrieke zanger Robert Smith wordt in 1976 opgericht onder de naam The Easy Cure. In 1978 verandert de band de naam naar The Cure en brengen ze de eerste single ‘Killing an Arab’ uit. Vele klassiekers als ‘A Forest’, ‘Friday I’m in Love’ en ‘Close To Me’ volgen. Dit jaar bestaat de band alweer 40 jaar, de hoogste tijd dus voor een nieuw album en een nieuwe festivaltour.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.