Heb jij al plannen voor de komende festivalzomer? Nog niet?! Blok dan maar alvast je agenda van 7 tot en met 13 augustus, want deze hele week maak je bij Festileaks kans op 2 tickets voor Sziget Festival in Boedapest. Stuur ons een berichtje via de Festileaks-app en wie weet sturen we jou op een onvergetelijke festivalvakantie!

Meteen kans maken? Scroll dan direct naar beneden!

In het hart van de Hongaarse hoofdstad Boedapest schuilt een aards paradijs. Midden in de Donau verrijst The Island of Freedom, oftwel het Óbuda-eiland waar elk jaar Sziget Festival op wordt gehouden. Het terrein beslaat 150 voetbalvelden en biedt niet alleen de broodnodige dansjes en drankjes, maar ook verrassendeculturele en culinaire hoogstandjes. Dit jaar spreekt de line-up ook nog eens bijzonder tot de verbeelding. Foo Fighters, Ed Sheeran, Twenty One Pilots, The 1975, Florence + The Machine: stuk voor stuk dragen ze bij aan de festivalvakantie van je dromen.

We geven deze week twee 7-day passes weg voor Sziget 2019, met een totale waarde van €658,-! We doen er ook nog eens twee tickets bij voor de Sziget Pre-party op woensdag 8 mei in de EKKO in Utrecht, georganiseerd door onze vrienden van We Speak Music.

Winnen! Winnen! Winnen!

Kans maken op die felbegeerde tickets is heel simpel: download de Festileaks-app via de Apple Appstore of de Google Playstore en laat een berichtje achter via het speciale Sziget-formulier. Ook als je al gebruikt maakt van onze app kun je uiteraard meespelen.

Laat een berichtje achter in onze app en maak kans op twee 7-day passes voor Sziget 2019!

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.