Martin Garrix cancelt shows voor komende 4 weken

Martin Garrix moet voor de komende 4 weken zijn optredens afzeggen. De dj heeft last van een ernstige blessure.

Martin Garrix liep op 25 mei een flinke enkelblessure op tijdens een show in Las Vegas. Binnenkort moet hij onder het mes om ergere schade te voorkomen. Hierdoor moet de dj zijn shows voor minstens de komende vier weken annuleren. Zijn offciële statement vind je hieronder.

Deze zomer staat de dj op onder meer Sziget en Tomorrowland. Aangezien Tomorrowland later in juli plaatsvindt, lijkt het dat dit optreden misschien niet door kan gaan. Dit is echter nog niet aangekondigd door de organisatie. Wat de gevolgen zijn voor de show op Sziget doorgaat is niet bekend, aangezien de dj ‘minstens de komende vier weken’ geen shows kan doen.

Martin Garrix

Martin Garrix

Eigenlijk behoeft Martin Garrix geen introductie meer. De huidige (en meervoudige) nummer één dj van de wereld is pas 22 jaar, maar staat al enkele jaren aan de top. Met hits als ‘Animals’, ‘In The Name Of Love’ en ‘Scared To Be Lonely’ weet hij het festivalpubliek altijd in te pakken. Deze zomer staat hij onder meer op Main Square Festival en Sziget. Door een enkelblessure lijkt zijn optreden op Tomorrowland niet door te gaan, hoewel dit nog niet bevestigd is. Meer informatie vind je op zijn website.